CertiK – GasKeuring, electriciteitskeuring, EPC-Certificaat, Tankkeuring

CERTIK MAAKT HET U GEMAKKELIJK

CERTIK: HOE GAAT UW GECERTIFICEERDE KEURING IN ZIJN WERK

KLIK... VERZONDEN

Een vereenvoudigde bestelprocedure. Een kort formulier invullen. Er is geen vooruitbetaling nodig. U ontvangt van Certik een bevestigingse-mail met uw referentienummer.

TELEFONISCH CONTACT

De planningsdienst neemt telefonisch contact met u op om een afspraak vast te leggen en de bestelling te overlopen. U ontvangt via e-mail een bevestiging van de gekozen datum.

SNELLE AFSPRAAK

Doorgaans bieden we u een afspraak aan binnen een termijn van slechts 2 tot 5 werkdagen. De inspecteur meldt zich aan bij u thuis en voert de keuring uit.

VERSLAG IN EEN OOGWENK

Het verslag wordt u door de inspecteur persoonlijk overhandigd op de dag van de keuring (behalve wanneer het om EPC-certificaten gaat. Daarvoor is codeerwerk op kantoor nodig). CertiK, de keuze nr. 1 van de internetgebruikers voor de bestelling van hun gecertificeerde keuringen

Certik Electricité + gaz = réduction

CERTIK-KORTINGEN

Bespaar tijd en geld door meerdere keuringen tegelijk aan te vragen. We winnen tijd omdat we ons minder moeten verplaatsen. En daar profiteert u van.

CertiK zorgt voor de keuring van gasinstallaties, de elektrische keuring en het EPC-certificaat door een erkend organisme.

U krijgt een korting van 10% op het totale bedrag van uw beide keuringen (gas en elektriciteit).

Wij reageren op alle keuringsverzoeken voor bedrijven.

Of het nu gaat om de bedrijfskeuring van een industriële bakkerij, een metaalgieterij, een school … CertiK kan op uw verzoek ingaan.

Ons Businessteam bezorgt u met genoegen een offerte.