CertiK – GasKeuring, electriciteitskeuring, EPC-Certificaat, Tankkeuring

CERTIK MAAKT HET U GEMAKKELIJK

CERTIK: HOE GAAT UW GECERTIFICEERDE KEURING IN ZIJN WERK

KLIK... VERZONDEN

Een vereenvoudigde bestelprocedure. Een kort formulier invullen. Er is geen vooruitbetaling nodig. U ontvangt van ons een bevestigingse-mail met uw referentienummer.

TELEFONISCH CONTACT

De planningsdienst neemt telefonisch contact met u op om een afspraak vast te leggen en de bestelling te overlopen. U ontvangt via e-mail een bevestiging van de gekozen datum.

SNELLE AFSPRAAK

Doorgaans bieden we u een afspraak aan binnen een termijn van slechts 2 tot 5 werkdagen. De inspecteur meldt zich aan bij u thuis en voert de keuring uit.

VERSLAG IN EEN OOGWENK

Het verslag wordt u door de inspecteur persoonlijk overhandigd op de dag van de keuring (behalve wanneer het om EPC-certificaten gaat. Daarvoor is codeerwerk op kantoor nodig). CertiK, de keuze nr. 1 van de internetgebruikers voor de bestelling van hun gecertificeerde keuringen

Electricité + gaz = réduction

CERTIK-KORTINGEN

Bespaar tijd en geld door meerdere keuringen tegelijk aan te vragen. We winnen tijd omdat we ons minder moeten verplaatsen. En daar profiteert u van.

CertiK zorgt voor de keuring van gasinstallaties, de elektrische keuring en het EPC-certificaat door een erkend organisme.

U krijgt een korting van 10% op het totale bedrag van uw beide keuringen (gas en elektriciteit).

Wij reageren op alle keuringsverzoeken voor bedrijven.

Of het nu gaat om een industriële bakkerij, een metaalgieterij, een school … CertiK kan op uw verzoek ingaan.

Ons Businessteam bezorgt u met genoegen een offerte.